Min Mosters Vovse

 

OM "MIN MOSTERS VOVSE"

 

"Min Mosters Vovse" er en sengehund på 360 cm i glade striber. Den kan lægges hele vejen rundt i en tremmeseng. Men er også god til at bruge som en rede, hvis din baby sover i dobbeltsengen. Eller brug den bare til hyggelig leg på gulvet

 

Hunden er 43 cm i omkreds og er lavet i fire slags økologisk vævet bomuld. Den har blødt fiberfyld, og dens ører, fødder og hale er "foret" med voloumevlies, for at give struktur.

 

Din baby vil elske at kramme sin nye ven når hun/han skal sove.

 

Du kan købe en fiks og færdig hund, eller en hund du selv fylder med fyld efter eget valg.

 

Er du selv fiks på fingrene, kan du i stedet købe et print-selv mønster, hvor der medfølger er udførlig syvejledning.

 

Hvis du er interesseret i mønsteret eller i en færdig hund, så kontakt mig på mail, eller brug kontaktformularen, som du finder her

"MIN MOSTERS VOVSE" - PRISER:

 

 

PRINT-SELV MØNSTER | 50 KR

Hvis du er fiks på fingrene, og gerne vil lave noget unikt til din baby, så er print-mønsteret lige noget for dig.

Du får de færdige mønsterdele lige til at printe ud i A3 eller A4 format.

Og der medfølger naturligvis en udførlig syvejledning.

 

FÆRDIG HUND - STOF FRA ByCosinus | 799 KR + EVT. FORSENDELSE

Få en fiks og færdig hund. Du kan bestille den i en farvskala efter eget valg. Eller du kan bestille hunden i uspecificerede "pige-" eller "drengefarver"

Som udgangspunkt skal hunden afhentes, men hvis du bor langt fra Århus, kan den i princippet godt sendes. Fragtpris med PostNord ligger på 70-90 kr.

 

 

FÆRDIG HUND - EGET STOF | 599 KR + EVT. FORSENDELSE

Hvis du har set noget fedt stof, eller måske allerede selv har noget fint stof liggende derhjemme, så kan du sende det til ByCosinus, og så laver jeg hunden i dit eget stof.

Hvis du vælger denne mulighed, får du en selvfølgelig en mail med instruktion i hvor meget stof du skal købe, samt i hvilken kvalitet mv.

 

 

FYLD-SELV HUND - STOF FRA ByCosinus | 729 KR. INKL. FORSENDELSE

En fyld-selv hund i stof, leveret af ByCosinus, i drenge eller i pigefarver. Du kan selv vælge en farveskala. Hunden er færdigsyet med en lynlåsåbning, så du selv kan fylde den med fiberfyld eller bamsefyld. Hunden sendes hjem til dig

 

 

FYLD-SELV HUND - DIT STOF | 529 KR. INKL. FORSENDELSE

Du kan selvfølgelig også få fyld-selv hunden i eget stof, hvis du har set noget fedt stof, eller måske selv allerede har noget fint stof liggende.

Hvis du vælger denne mulighed, får du en mail med instruktion i hvor meget stof du skal købe, samt i hvilken kvalitet mv.

Hunden bliver sendt til dig, og så skal du selv fylde den med fiberfyld eller bamsefyld.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved